אנחנו אוהבים קיץ , במיוחד מכיוון שזה אומר עונת הצלייה. מכיוון שכולנו היינו מרותקים לביתם במהלך החודשים האחרונים, רוב הסיכויים שפתחתם את הגריל שלכם אחרי החורף הארוך והבנתם שצריך קצת TLC לפני בישול ההמבורגרים האלה או לפני על האש . למרבה המזל, מברשת תיל נוקשה, מעט סבון כלים וקצת שומן מרפקים יכולים להגיע רחוק.
ציוד הצלייה הטוב ביותר לברביקיו מעולים בבית :
אם אתם מחפשים את סימני הגריל היפים האלה, וברצונכם להימנע מכך שהדג הרך או ההמבורגר הצרוב בצורה מושלמת ידבקו לסורגים, עליכם לנקות ולתבל את הגריל באופן קבוע. פירקנו את כל המרכיבים של להביא את הגריל שלך למצב כמעט מושלם ולשמור אותו כך לאורך כל הקיץ. המשך לקרוא לקבלת הטיפים שלנו כיצד לנקות את הגריל שלך.
כיצד לנקות את הגריל שלך באופן קבוע ?
בשיא עונת על האש, חשוב לנקות את הגריל לאחר כל שימוש. זה אומר לנקות חלקיקי מזון מהשבכות וכן לנקות את מברשת הגריל או המגרד עצמו. בהתאם לסגנון הגריל שברשותך, התחזוקה הרגילה הנדרשת עשויה להשתנות. כדי לנקות גריל גז, יש לרוקן את מחבת הטפטוף בכל פעם. עבור גריל פחמים, הקפד להבריש את הלבנים והאפר לאחר שהוא מתקרר כדי למנוע הצטברות לחסום את פתחי הגריל או לגרום לבעיות התלקחות.
לאחר הבישול, הקפידו תמיד:
מחממים את הגריל על עוצמה גבוהה לפחות 15 דקות כדי להפחיד את כל שברי המזון
בזמן שהוא חם, גרד את כל שאריות המזון מהשבכות באמצעות מגרד מתכת, מגרד עץ או מברשת גריל כדי לקרצף מכל זווית , סיימו לנגב את השבכות עם מגבת נייר ספוגה בשמן קנולה בעזרת מלקחיים (חשוב לתבל את השכבות, למנוע הידבקות בפעם הבאה ולהרחיק חלודה) , מעוניין לקנות גריל פחמים איכותי ? אנחנו הכתובת הכי נכונה עבורך !